Bagaj pentru mare - Ce sa iei la tine si cum sa impachetezi inteligent 

Te regasesti in randul acelor persoane care numara zilele pana la concediul de vara? Indiferent de destinatia dorita, vacanta din aceasta perioada este un moment mult asteptat, ce figureaza la pachet cu nerabdare si entuziasm, cu gandul la sezonul estival. In urma planificarilor si stabilirii tuturor detaliilor legate de concediu, tot ce mai ramane de facut este bagajul. Acel lucru la care ne gandim de cu mult inainte de plecare, dar niciodata nu il organizam la timp. Nu e asa ca adesea uiti ceva acasa? Pentru a te simti relaxat pe tot parcursul vacantei fara sa intampini momente de disconfort, este necesar sa bifezi tot de pe lista destinata bagajului dar si sa il intocmesti ca la carte, sa fie cat mai practic si comod. Am conceput o lista cu tot ceea ce trebuie sa ai in bagaj pentru vacanta la mare, alaturi de cateva “strategii” pentru a-ti simplifica intreg procesul de pregatire alrucsacului de vacanta:

 

  • Bagajul pentru mare - cum alegi rucsacul/geanta potrivita?

Sa alegi valiza/rucsacul potrivit pentru un bagaj cat mai practic si functional este prima misiune pe care trebuie sa o indeplinesti, insa nu inainte de a pune pe hartie cateva detalii legate de vacanta ta: unde vei sta, cat timp, in ce conditii va fi transportat bagajul tau si ce evenimente te asteapta. Dupa ce ti-ai raspuns la aceste intrebari, mai ramane doar sa alegi accesoriul care se pliaza cel mai bine nevoilor tale, incat sa cuprinda cu usurinta toate lucrurile personale necesare.   Sa “traiesti din valiza” pentru cateva zile, o saptamana sau chiar mai mult, este o adevarata provocare uneori. Pentru un bagaj cat mai incapator si compact totodata, o solutie foarte practica esteRucsacul Urban Bag Boston, care permite ajustarea lui cu ajutorul bretelelor, ceea ce il face ideal atat in cazul unui bagaj mai consistent, cat si transportat ca bagaj de mana perfect pentru laptop si alte accesorii, cu un sistem de fixare sigur. rucsacul potrivit Urban BagRucsacul potrivit pentru un bagaj practic si incapator este acela care prezinta dimensiuni destul de generoase in interior, cu buzunare multiple si care ofera siguranta si comoditate. Renunta la valizele grele si mari, in detrimentul unu rucsac ajustabil, usor de purtat. In cazul unui rucsac de calitate, pozitia spatelui va fi una corecta pe tot parcursul purtarii lui, fara sa incomodeze atunci cand sustine greutati mari. E important ca greutatea sa fie distribuita uniform, pentru un plus de comoditate. Capacitatea si volumul sunt importante, insa libertatea de miscare si confortul trebuie sa primeze.

 

  • Lista bagajului pentru mare - cum sa NU iti scape nimic?

Primul pas este sa iti faci o lista cu toate lucrurile absolut necesare: incarcatorul pentru telefon, aparatul foto, medicamente de care ai nevoie, actele tale si, mai apoi, lotiunea pentru plaja, trusa de machiaj, sticla portabila si lucruri de acest gen. Scrie o lista in care sa le bifezi pe toate si, in felul acesta, nu ai cum sa uiti ceva super important acasa, nu? Organizeaza-ti toate lucrurile marunte si accesoriile in buzunarele interioare, pe categorii. Ai grija ca actele si banii sa fie la loc sigur si mereu la indemana. Pentru asta, poti foti folosi unPortcard, care sa iti completeze totodata si stilul personal. Asa, sigur nu iti va scapa nimic! portcard piele naturala Urban BagIntocmirea listei si pregatirea tuturor celor absolut necesare nu ar trebui sa fie un proces complicat sau care sa iti manance timp pretios. Ei bine, decat sa iti dai seama la destinatie ca iti lipseste ceva important, mai bine te asiguri ca ai pus totul pe lista si ai bifat categoria lucrurilor absolut necesare. Ia-le in ordinea prioritatilor, sorteaza-le si grupeaza-le pe categorii. Asa vei avea acces la ele mai usor. Un bagaj inteligent inseamna, inainte de toate, o buna organizare.   Daca esti si tu un aventurier visator, nu uita sa iei cu tine jurnalul preferat, unde sa captezi in scris toate momentele placute. Fiind un accesoriu personal, ai nevoie de ceva care sa se adapteze stilului tau si, totodata, sa reziste tuturor intemperiilor si trecerii timpului. Noi iti recomandam oagenda personalizata care sa le indeplineasca pe toate, un notebook tanar si minimal, lucrat dintr-o piele de calitate si cu o putere aparte: NU se termina niciodata! Cum asa? Acesta vine cu rezerve, suruburi si cotor, pentru a putea arhiva amintirile. Pe spate, are si un buzunar in care poti ascunde notite importante. Pentru a porni in aventura ca un profesionist, poti opta pentru unTravel Starter Kit, tot ce ai nevoie pentru a-ti dezlantui creativitatea!  agenda piele naturala Zuriell

  • Ce trebuie sa ai in bagaj cand pleci la mare?

Mai e o zi pana la plecare, asa ca, trebuie sa iti pui de indata in bagaj toate lucrurile necesare. Lista cu ce ar trebui sa iei cu tine la mare in materie de incaltaminte, accesorii si haine nu trebuie sa fie una colosala, ci sa fie completa. Mai jos, iata cele cateva lucruri care NU au voie sa iti lipseasca din bagaj, pentru a avea la tine tot ce ai nevoie!  

  • costumul de baie;
  • o esarfa mare pe care sa o porti pe care in caz de caldura, sau pe post de pareo pe plaja;
  • pijamale, lenjerie de corp, sosete;
  • haine pentru fiecare zi in parte;
  • incaltaminte putina, dar buna;

Evita sa ingreunezi bagajul cu multe haine. Nu le vei purta pe toate, vei fi prea ocupat/a sa e distrezi in loc sa probezi tinute. Lasa loc si pentru accesoriile si produsele de ingrijire personala. Asadar, lista continua in urmatoarea maniera:  

  • crema de corp si de fata cu factor protector;
  • lotiune calmanta pentru piele;
  • sampon, gel de dus si produsele de ingrijire pe care le mai folosesti;
  • pentru reprezentantele sexului feminin: produse pentru un make-up basic, lejer, fara sa incarce tenul;
  • pasta, periuta de dinti;
  • alte lucruri esentiale (aparat foto, incarcatoare etc.)

Acum, ai la tine tot ce trebuie. Mai departe, in functie de spatiul ramas, mai poti adauga cateva chestii pe care consideri folositoare pentru timpul petrecut la mare.   Incepe sa completezi bagajul cu cele necesare mai intai, apoi cu haine si accesorii “suplimentare”. In felul acesta nu risti sa ocupi o mare parte din bagaj cu haine si lucruri mai putin importante si sa nu mai ai loc pentru cele cu adevarat utile. Daca ai bifat in bagaj toate cele mentionate mai sus, acum poti fi sigur ca nu iti va lipsi nimic din ceea ce ai nevoie!

 

  • Cum sa pui tot ce ai nevoie intr-un bagaj mic: Tips&Tricks

Stim deja ca impachetarea bagajului poate sa fie o adevarata corvoada pentru multi dintre noi, mai ales atunci cand faci un bagaj mic pentru o vacanta mare! Dar noi iti oferim cateva sfaturi si trucuri care te vor ajuta sa scapi de acest stres. Si ca sa devii un profesionist in impachetarea bagajului, te inspiram cu un tutorial ce cuprinde toti pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a impacheta inteligent. VIDEO: [embed]https://www.youtube.com/embed/Em4lbLf09M0[/embed]   Iata cateva sfaturi utile:  

  • Ruleaza toate hainele pe care le pui in bagaj. Acesta este cel mai simplu mod de a impacheta cat mai multe articole vestimentare, fara sa ocupi prea mult spatiu;
  • Ia cu tine haine de baza si accesorii chic care sa iti animeze look-ul. Asa nu va trebui sa iei o tinuta pentru fiecare zi in parte;
  • Foloseste fiecare buzunar si fiecare coltisor al valizei sau rucsacului tau- aranjeaza obiectele si accesoriile mici in buzunarele mici, iar hainele si lucrurile mai voluminoase in compartimentul mare. Daca iti ramane spatiu, strecoara si in buzunarul principal chestii marunte, pentru a mai castiga spatiu;
  • Mereu organizat, niciodata imprastiat! Acesta este secretul unui bagaj inteligent;
  • Recipiente cat mai mici, exact cat ai nevoie;

Acest mod de impachetare devine extrem de avantajos atunci cand vrei sa iei cu tine multe lucruri intr-un bagaj mic. Desi pare mai dificil, defapt nu ai nevoie de multa dexteritate. Iar cu putin exercitiu, vei deveni expert in realizarea unui bagaj practic si inteligent, care sa cuprinda tot ce ai nevoie pentru o scurta vacanta la mare!