Studentii Planteaza isi propune plantarea a sute de puieti de stejari, impreună cu peste 35 de asociatii studentesti din Bucureşti. Plantarea puietilor se va realiza atat de catre studenti voluntari ce apartin acestor asociatii cat şi studenti de la orice Universitate din Bucuresti.

Alaturi de Studentii Planteaza este Directia Silvica Giurgiu, Ocolul Silvic Bolintin si Uniunea Studentilor din Romania, cu sprijinul carora se va desfasura evenimentul in cele mai bune conditii in cadrul celui mai mare festival studeniesc Unifest.

Obiectivele acestui eveniment sunt:
- Formarea unui obicei studentesc;
- Transmiterea mesajului cu impact educativ in randul tinerilor;
- Promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG) : 13 - Actiuni asupra Climei și 15 - Viata pe pamant;
- Imbunatatirea relaţiilor dintre studentii voluntari ce provin din asociatii diferite;

Alatura-te evenimentului prin adoptarea unui puiet de stejar pe care Studentii Planteaza îl va planta pentru tine!

Cand? 11 - 13 Noiembrie 2022

Unde? Ocolul Silvic Bolintin

Cum te poți alatura? ️Daca iti place această cauza și doresti sa ne sprijini în realizarea evenimentului, poți adopta un stejar acum accesand https://gogetfunding.com/studentii-planteaza-pentru-tine/ sau il poti adopta si prin intermediul site-ului nostru AICI. Pentru fiecare adoptie realizata prin intermediul site-ului nostru, Urban Bag mai face o adoptie.

După plantarea puietilor, vei primi pe e-mail o poza cu primul update despre aceştia.

Vei primi un e-mail de confirmare a donatiei, iar studentii voluntari vor planta, ingriji si monitoriza puietul pe care tocmai l-ai adoptat.



Banii stransi din adoptii vor ajuta organizatia la cumpararea echipamentelor şi materialelor necesare pentru organizarea evenimentului si pentru o experienta cat mai buna a studentilor voluntari care vor ajuta la plantat.