Cazari inedite la mare in Romania – Calatoreste in stil Urban Bag O data cu apropierea primaverii incepem sa ne facem planuri de vacanta. Avand in vedere ca in contextual actual nu ne putem “indeparta” prea mult de casa, URBAN BAG iti vine in ajutor si iti ofera cateva idei de locuri de cazare indeite pe litoralul Marii Negre. Stim ca orice vacanta presupune planificarea in detaliu a fiecarui amanunt incepand cu locul unde te vei caza, ce poti vizita in zona pana la lista de cumparaturi pentru bagajul care te va insoti in cele cateva zile de vacanta. Acest articol cu siguranta va rezolva cel putin una dintre aceste “probleme”.

Cazare pe plaja

Hacienda de Mare (Olimp) Fiind situata pe malul marii Hacienda de Mare ofera o priveliste extraordinara. Aceia dintre voi care prefera sa savureze micul dejun in liniste pe malul marii sau sa priveasca rasaritul de pe balconul propriei camera vor ramane placut impresionati de acesta locatie. De asemenea fiind o locatie unde ai acces la internet cu siguranta ca acei dintre voi care nu se pot desparti de gageturi in vacanta vor aprecia decorul perfect pentru poze.

Hacienda de Mare 1

Hacienda de Mare 3

Hacienda de Mare 2

Hacienda de Mare 6
Hacienda de Mare 7

Cazare adults only

Elia (Vama Veche) Conceptul adults only se adreseaza cuplurilor sau celor care doresc o escapade romantica. Pentru aceeaia care doresc un mic dejun tarziu savurat langa piscina Elia este alegerea perfecta. 

Elia Vama Veche

Elia Vama Veche

Elia Vama Veche
Elia Vama Veche
Elia Vama Veche

Cazare bungalow pe plaja

Casa Blanca (Olimp) Conceptul de bungalow pe plaja incepe sa castige din ce in ce mai mult teren in preferintele “calatorilor” de pretutindeni. Casa Blanca ofera celor care doresc sa incerce acest tip de experienta foarte multe facilitati.

Casa Blanca

Casa Blanca

Casa Blanca

Cazare la cort sau glamping

Nomadia Glamping Retreat (Tuzla) Un concept cu totul si cu totul special este acela de cazare la cort… dar ce spui daca ti-am propune un cort in stilul boho chic care beneficiaza de toate utilitatile. Cu un design cosy, luminate doar de lumina lumanarilor si a becurilor acest tip de cazare iti va oferi o experienta unica la malul marii. Cu siguranta ca dupa cateva zile petrecute aici te vei intoarece cu bateriile incarcate complet (asta si pentru ca in acesta locatie nu exista internet si semnal) 

Nomadia Glamping Retreat

Nomadia Glamping Retreat

Nomadia Glamping Retreat

Nomadia Glamping Retreat