E simplu să te duci într-un magazin și să cumperi un cadou oarecare doar pentru a scăpa de această grijă, însă este o adevărată artă să alegi cadoul potrivit pentru persoanele speciale din viața ta. Cu toții știm că obiectele lucrate manual au un farmec aparte și sunt unice, ceea ce le face cu totul și cu totul speciale. Dacă nu știi ce cadou handmade să alegi acest articol ți se adresează.   Dacă ești în pană de idei, noi îți venim în ajutor cu câteva rezolvări, chiar dacă alegi să realizezi tu cadoul sau să îl cumperi gata făcut. Impresionează-ți apropiații cu una dintre sugestiile noastre:

De ce să alegi un cadou handmade?

Cadourile personalizate, individuale și unice sunt cele mai bune, nu crezi? Cel puțin din ceea ce am experimentat, prietenii / familia mea apreciază lucrurile făcute manual mult mai mult decât lucrurile pe care le cumperi pur și simplu. Dacă deții două mâini stângi și crezi că nu te descurci să realizezi de unul singur un cadou original, atunci poți apela cu încredere la magazinele specializate în produse handmade unicate. Dar dacă simți că ai destulă inspirație pentru a realiza un cadou de unul singur atunci, cu siguranță, cel  care îl va primi va aprecia efortul.  

cadouri handmade

Idei de cadouri handmade pentru el/iubit/soț

Știm cu toții cât de greu e să alegi un cadou pentru un bărbat, posibilitățile sunt limitate și de cele mai multe ori un cadou poate fi inutil deoarece s-ar putea să dețină deja un obiect la fel. Soluția stă într-un cadou handmade, îl va cuceri total.   Iată ideile noastre în ceea ce privește cadoul perfect pentru bărbatul din viața ta:    

  • Papion handmade din lemn

Dacă este vorba de un bărbat stilat, care preferă să iasă din tipare și să poarte ceva nebunesc, atunci îi poți oferi un papion din lemn, ușor de asortat și cu un design aparte. papion handmade 

  • Portofel realizat manual din piele

Stilul și eleganța pot fi definite prin mici detalii cum ar fi modul în care un bărbat își ține banii sau cardurile.Portofelele din piele completează ținuta și oferă un aer cât se poate de masculin.  

portofel din piele 

  • Explosion box cu amintiri

Dacă crezi că bărbatul căruia trebuie să-i oferi un cadou are tot ce îi trebuie, atunci ar trebui să apelezi la o cutie cu amintiri ce îl va impresiona. Personalizează cutia cu lucrurile și obiectele sale preferate și nu va uit niciodată acest cadou deosebit.

explosion box handmade

  • Breloc pentru chei sau rucsac

Chiar dacă pare banal, un breloc poate fi cât se poate de folositor și chiar poate impresiona un bărbat care preferă să fie ordonat. Poți opta pentru un breloc împletit manual sau unul din piele naturală cu numele imprimat. 

 

breloc handmade

 

  • Brățară din piele cu elemente personalizabile

Fă-l să se simtă important și alege o brățară din piele naturală care să-i completeze stilul. Aceasta poate să conțină elemente din metale ce pot fi personalizate.

  bratara handmade

  • Agendă din piele personalizată

Pentru o persoană bine organizată oagendă este mereu binevenită. Poți impresiona cu una realizată manual și personalizată, ce va fi cadoul perfect pentru orice bărbat cu personalitate.

agenda handmade

  • Ceas realizat și personalizat manual

Poți asorta la papionul realizat din lemn și un ceas fabricat din același material. De asemenea acesta poate fi personalizat cu un mesaj drăguț pe spate, persoana care l-a primit gândindu-se mereu la tine de fiecare dată când îl citește.

ceas handmade

Idei de cadouri pentru ea/iubită/soție

  1. Suport de bijuterii 

Niciodată o femeie nu deține prea multe bijuterii, așa că te poți gândi la o soluție practică și să îi cumperi un suport pentru acestea. Alege un model care să-i reprezinte stilul și personalitatea. 

suport bijuterii handmade

Dacă îi cumperi un suport de bijuterii e cam dificil să îl duci gol, așa că ai nevoie de ceva să îl completeze. Achiziționează și un set de bijuterii asortate realizate manual ca ea să se simtă unică. 

bijuterii handmade

  1. Rucsac din piele

Pentru latura casual a femeii din viața ta există un moment în care aceasta ar renunța la orice geantă elegantă de firmă pentru un rucsac comod și practic.Rucsacul realizat manual din piele naturală poate fi purtat oriunde iar acest lucru face din el un cadou special pentru persoana iubită.

rucsac din piele

  1. Cutie cu amintiri

Adună toate pozele, amintirile, hobby-urile și lucrurile pe care ea le adoră într-o cutie personalizată care să fie o mică parte din viața ei. Alege culoarea ei preferată și transformă un cadou banal într-o cutie personalizată cu mult stil și bun gust.

cutie handmade personalizata

  1. Căni pictate manual

Oferă-i persoanei iubite un cadou  pe care îl poate folosi zilnic și care să o facă să își amintească de tine oriunde te-ai afla. Un set de căni personalizate manual este cadoul perfect pentru momentele petrecute împreună, pentru cafeaua de dimineață sau pentru ceaiul din zilele reci de iarnă dar și pentru clipele în care nu puteți fi unul lângă altul. cani personalizate

  1. 6. Eșarfă pictată sau brodată manual

Finețea și stilul sunt definite prin detalii mici dar semnificative. O eșarfă pictată cu siguranță va atrage multe priviri prin aspectul unic și rafinat, mai ales dacă aceasta este realizată dintr-un material delicat precum mătasea naturală. 

esarfa pictata manual

  1. Geantă-plic handmade

Ajut-o să iasă din anonimat la orice eveniment și oferă-i drept cadou un plic handmade. Îl va aprecia ți îl va purta cu drag știind că nu mai are nimeni asemenea geantă și că a ei este model unicat. 

geanta handmade

Idei de cadouri pentru părinți

Când vine vorba de părinți nu ne gândim niciodată la suma pe care o cheltuim pe cadouri. Ne dorim cadouri speciale, cu bun gust, care să-i impresioneze și care să aibă semnificație pentru ei. Este destul de greu să alegi ceva ce să le fie de folos părinților tăi, așa că îți oferim câteva sugestii ce te vor ajuta.    

Cadouri handmade pentru mama

Ființa plăpândă care ne-a dat viață merită tot ce e mai frumos în viață, așa că nu ai voie să dai greș cu cadoul ei. Acordă mai multă atenție lucrurilor ei preferate și găsește-i un cadou pe măsură.  

  • Set de linguri personalizate manual

Dacă mama ta este pasionată de gătit și mereu o face cu tot dragul, ajut-o să se gândească la tine mereu când intră în bucătărie cu un set de linguri din lemn, gravate manual cu un mesaj special. 

set linguri handmade  

  • Mănușă de bucătărie cu amprenta proprie

Pentru aceeași mămică pasionată de gătit poți personaliza o mănușă de bucătărie simplă. Tot ce trebuie să faci e să-ți aplici un strat subțire de vopsea pentru materiale textile pe o palmă ca apoi să apeși cu palma pe mănușă. Așteaptă să se usuce conform instrucțiunilor vopselei și cadoul tău e gata.

manusa bucatarie handmade

  • Săpun de casă cu diverse arome

Oferă-i mamei tale un moment de relaxare cu ajutorul unor săpunuri realizate manual cu diverse arome și uleiuri terapeutice. Alege lavandă pentru relaxare sau cafea pentru revigorare și ușoară exfoliere.

sapun de casa

  • Set de farfurii decorate manual

Ajut-o pe mama ta să completeze colecția de vase de colecție și oferă-i un set de farfurii unicate, pictate manual. Dacă simți puțină inspirație atunci ia un marker pentru ceramică și un set de farfurii alb simplu și desenează tot ce îți trece prin cap. Mama ta va fi mândră de realizarea ta.

farfurii pictate manual

  • Suport de bijuterii personalizat

Pentru o mămică cochetă înseamnă mult ca bijuteriile ei să fie mereu aranjate și în ordine, iar acesta este prilejul pentru a-i oferi un suport pentru podoabe, realizat și decorat manual, care să-i aducă mereu aminte de tine. 


farfurie bijuterii

  • Cutie cu amintiri

Dacă ai o colecție de poze de când încă mergeai de-a bușilea atunci sigur mama ta se va bucura să le revadă. O poți ajuta într-un mod practic și elegant: o cutie atent împodobită cu cele mai frumoase amintiri din copilărie.

cutie cadou    

  • Portcard realizat manual

A trecut vremea când mama ta cheltuia toții banii pentru buna ta creștere, așa că e timpul să o ajuți să strângă bani și pentru ea. Oferă-i unportcard din piele, realizat manual, în care să-și poată păstra în siguranță cardurile de economii. portcard

Cadouri handmade pentru tata

Tatăl este persoana specială care ne-a învățat să trecem peste greutăți. La fel ca și mama, acesta merită un cadou special care să-l impresioneze și care să-i fie de folos. Iată câteva idei ieșite din comun:    

  • Set pentru grătar

Dacă tatăl tău are printre pasiuni și prepararea grătarului atunci avem cadoul perfect. Pregătește un set ce conține sosul lui preferat, condimente pentru grătar și ustensilele necesare, va aprecia cu siguranță grija la detalii.

set gratar

  • Geantă de piele de umăr

Dacă tatăl tău încă folosește o geantă veche atunci când se duce la muncă, atunci e cazul să îi oferi ogeantă de umăr din piele naturală, realizată manual, rezistentă și elegantă. 

geanta de umar

  • Husă din piele pentru unelte

Tatăl tău e un împătimit al mecanicii sau îi place să repare lucruri prin casă de unul singur? Dacă răspunsul e da, noi avem o soluție ingenioasă și practică. Husa din piele ține laolaltă toate uneltele necesare și e ușor de cărat oriunde ai nevoie.


husa unelte

  • Set pentru grădinărit

Dacă tatălui tău îi place să aibă mereu grădina îngrijită și frumos decorată, atunci poți apela la un set de decor realizat manual care va înfrumuseța orice curte.

set gradinarit 

  • Ceas de perete personalizat

Orice hobby poate fi transpus într-un obiect de decor. Oferă-i tatălui tău un ceas de perete, realizat manual, care să reflecte cea mai mare pasiune a lui. Își va aminti cu drag de tine mereu când îl va privi.

ceas personalizat

  • Butoni pentru cămașă handmade

Chiar dacă tatăl tău muncește mult are nevoie de momente în care să se simtă elegant și aranjat. O pereche de butoni realizați manual îi poate oferi un strop de rafinament și unicitate.  butoni handmade

  • Șorț de gătit pictat manual

Completează setul pentru grătar cu un șorț pictat manual ce îi va proteja hainele tatălui tău în timp ce gătește.   Așadar, cu atâtea idei de cadouri este imposibil să dai greș. Încearcă să acorzi mereu atenție detaliilor din jurul tău, îți va fi mult mai simplu să oferi un dar atunci când știi cât mai multe despre persoana în cauză. Alege întotdeauna cadouri simple dar de efect, cele mai apreciate fiind cele unicate, realizate manual, care au un farmec aparte. În fond și la urma urmei, nu contează ce anume faci cadou atât timp cât este dăruit cu toată dragostea.   Sursă foto: shutterstock.com, pinterest.com, urbanbag.ro